Cultureel Centrum Cascade

Stichting Cascade neemt al jaren een belangrijke plek in binnen de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht en de regio Drechtsteden. De stichting is gevestigd in Cultureel Centrum Cascade. Dit multifunctionele gebouw aan de Hoge Kade 50, is dé ontmoetingsplaats voor diverse verenigingen, commerciële partijen en -door de verschuifbare tribune in de theaterzaal- ook dé plek voor theater- en filmliefhebbers om de beste cabaretiers, muzikanten en films te bewonderen.
Naast het gebouw aan de Hoge Kade is Stichting Cascade ook werkzaam op de locaties Sporthal de Ridderhal en Sporthal de Sophiahal. Stichting Cascade zorgt voor de exploitatie van deze drie gebouwen. Bij tal van instanties en bedrijven heeft Stichting Cascade een goede naam opgebouwd. Bij het publiek binnen en buiten Hendrik-Ido-Ambacht staat Stichting Cascade vooral bekend als een intiem en gezellig theater, waarin wekelijks voorstellingen te zien zijn met bekende namen en aanstormende talenten.
Stichting Cascade is een centraal gelegen, goed bereikbaar, maar vooral een betrouwbare en gastvrije organisatie die beschikt over de juiste voorzieningen.

*Betaal hier tot 1 oktober 2018 met jouw AmbachtPas!


Cultureel Centrum Cascade
Hoge Kade 50
3341 BE
Hendrik-Ido-Ambacht

tel.: 078 - 681 92 30

web: http://www.stichting-cascade.nl

Korting bij Cultureel Centrum Cascade

border

Kaartje filmavond Cultureel Centrum Cascade

Bij gebruik van de AmbachtPas betaal je voor een kaartje op de filmavond in Cultureel Centrum Cascade slechts € 5,-.

Bij gebruik van de AmbachtPas betaal je voor een kaartje op de filmavond in Cultureel Centrum Cascade slechts € 5,-.